Om oss/kontakt oss

Norske Fjellhus har i mer enn 55 år vært leverandør av maskinlaftede tømmerhytter.

Våre produkter er tuftet på sikker norsk håndverkstradisjon og har kontinuerlig vært under utvikling etter hvert som krav til komfort og miljø mv har endret seg.

I dag produserer vi mer enn 20 forskjellige modeller av hytter i Tradisjonsserien og fire hytter i Bonusserien. Vi er sikre på at du vil finne et ideelt hyttebyggesett ettersom våre modeller finnes i størrelser fra 27 m2 til 159 m2.

For deg som måtte være på jakt etter gode alternativer til den tradisjonelle hytta har vi i tillegg designet nye standardiserte modeller for rasjonell produksjon. Ideen bak er at kunden likevel skal få sin hytte til en gunstigere pris hvor 1. etg er utført i tømmer, men med en hems i bindingsverk. Hyttene kjennetegnes ved god plassutnyttelse.

Som en del av vår markering av 55 år som hytteprodusent, designet vi en egen Jubileumsmodell.

Vi kan også tilby ferdige hytter til salgs på Blefjell og Vegglifjell i Buskerud, samt Tuddal i Telemark.

I tillegg produserer vi anneks og tilbygg til hytter. Er du på jakt etter en plass for å bygge egen hytte på fjellet, finner du atraktive tomter hos oss.

Tømmerhytta eller tilbygget kan tilpasses kundens behov gjerne med utgangspunkt i våre standardløsninger.

Vi er stolte over at svært mange av våre tidligere kunder er gjenkjøpere av våre produkter. Dette utfordrer oss til å sørge for at vi gjennom dialogen og prosessen med kunden hele tiden har et godt gjensidig tillitsforhold.

Vårt salgskontor og fabrikk ligger bare 1½ time fra Oslo. Med sin beliggenhet har Norske Fjellhus et godt utgangspunkt for å betjene Buskerud og Telemark. De fleste hyttene som bygges er bare ca 1½ til 2 timer fra hovedstaden. Kontakt oss for å snakke mer om din nye hytte.